Masterclass ‘Campagnematig werken’

Ronde 16 Bunnik

De Masterclass start bij jouw bedrijf! Onze trainer maakt met jou een afspraak voor een uitgebreide intake op een van de twee aangegeven dagen. Tijdens deze intake neemt onze trainer een kijkje in jouw bedrijf, om jou en het bedrijf te leren kennen, de sfeer te proeven en samen jouw campagnedoel(en) te bepalen. In de 4 workshops van een dagdeel (4 uur) gaan we gezamenlijk aan jouw eigen campagneplan werken.
Je volgt de workshops met maximaal 11 andere BOVAG-leden, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie met de groep. Ook voor de Masterclass hebben wij weer een digitale leeromgeving ontwikkeld als handig naslagwerk. Heb je tijdens de Masterclass ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Masterclass programma:
Intakegesprek van minimaal 1 uur bij jou op locatie en 4 workshops, waarbij we iedere workshop afsluiten met een gezamenlijke lunch.

Tijdsindeling:
09:00 uur: inloop
09:30 uur: start workshop
13:30 uur: einde workshop
13:30 uur: gezamenlijke lunch

Wat levert het op?

  • Structuur: de integratie van campagnematig werken binnen je bedrijfsvoering;
  • Klantenbinding: je kunt jezelf verplaatsen in jouw doelgroep en bepaalt aan de hand daarvan welke acties noodzakelijk zijn om jouw doelen te bereiken;
  • Traffic naar jouw bedrijf: het behouden en werven van nieuwe klanten die jouw omzet verhogen;
  • Stevige concurrentiepositie: Je weet jouw onderscheidend vermogen te benadrukken en in te zetten ter promotie van je bedrijf.

Voor € 995,- (prijs per deelnemer) kan je al aan de Masterclass deelnemen.

Inschrijven Masterclass

Logo_Connect_Masterclass_DEF-(800px)